Hoe wij werken

Staat u aan de vooravond van een belangrijk project, zoekt u kennis, expertise, verandercapaciteit of extra inzet?
Dan kunnen wij veel voor u betekenen.

Wij ontsluiten voor u de mogelijkheden van de flexibele arbeidsmarkt en geven daarbij de kans om kennis en ervaring in te zetten, gelet op soft en hard skills, bewust in die volgorde trouwens. Omdat we de professionals en hun vakmanschap kennen kunnen we u de scenario’s voorleggen, u kiest naar behoefte en budget.

Wij sturen u geen cv’s waaruit u dient te selecteren. Wij stellen u kandidaten voor die in staat zijn de klus te klaren, u beoordeelt, u kiest.

Oplossingen liggen soms verrassend dichtbij

De ene uitdaging is de andere niet, geen enkele situatie is gelijk aan de vorige en uw organisatie onderscheidt zich zeer zeker van anderen. Maar om het wiel steeds opnieuw uit te vinden gaat ons te ver. Wij zorgen voor de juiste mensen en gebruiken onze methodieken om voor u een passende oplossing te vinden. Natuurlijk op maat gesneden voor uw organisatie.

Complex, maar toch eenvoudig

Een implementatietraject is vaak een complex geheel. Maar oplossingen worden vaak al zichtbaar bij het ontrafelen van het probleem. Het eenvoudig weergeven van complexe zaken. Dat is wat ons drijft. Op deze manier kijken onze professionals naar uw problematiek. En dan blijkt dat oplossingen soms verrassend dichtbij liggen.

U bevindt zich hier> Home > Opdrachtgever > Hoe wij werken
Contact

Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
E info@interim-company.nl
T 040-2115613
F 040-2128124

The Interim Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close