Finance Design Sessie

The Interim Company denkt graag met u mee. Wij zijn benieuwd naar het specifieke karakter van uw organisatie en de route die u nastreeft voor bijvoorbeeld uw Shared Service Center. Als u staat voor het maken van een verbeterings- of professionaliseringsslag, fungeren wij graag als klankbord. Het verplicht u tot niets als u graag eens met ons wilt sparren.

Inspiratie

Tijdens de Finance Design Sessie denken wij mee over uw strategisch ontwerp en toetsen de haalbaarheid ervan. Wij delen onze ervaringen met u en helpen u trajecten verder uit te diepen. Wij bieden u een klankbord waaraan u uw plannen en ideeën kunt toetsen. Het latere succes is voor een belangrijk deel afhankelijk van deze fase. U weet dat als geen ander. En als de bouwtekening eenmaal klaar is, zijn wij er voor u om de uitvoering ter hand te nemen. Maar ook als u ervoor kiest om zelf uw plannen te realiseren, inspireren wij u graag vooraf.

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende Finance Design Sessie? Neem dan contactmet ons op.

U bevindt zich hier> Home > Opdrachtgever > Finance Design Sessie
Contact

Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
E info@interim-company.nl
T 040-2115613
F 040-2128124

The Interim Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close