Wij mochten de afgelopen jaren al honderden functies invullen en projecten en projecten uitvoeren.

Een kleine selectie:

Functies: Projecten:

Interim finance director
Interim-controller
Interim FP&A manager
Interim management accountant
Interim projectmanager
Interim finance manager
Interim credit controller

Inrichten Shared Service Center
Integratie acquisitie
Disentanglement
Implementatie ERP systeem
Projectmanagement bijzondere veranderingen forensisch boekenonderzoek

Verhuizing divisie finance voor speler op wereldmarkt

Toen we aan deze opdracht begonnen, bestond het finance team uit vijftien personen. Welgeteld een persoon resteerde toen we de opdracht hadden afgerond. We spreken over een immens concern, een speler op het wereldtoneel, een belangrijke EMEA-vestiging in Zuid-Holland. Inmiddels is de vestiging volledig verdwenen en maakten we, terugkijkend, deel uit van een meerjarenoperatie, die de functie van de Nederlandse hub wegnam.

Onze opdracht bestond uit het overbrengen van de finance werkzaamheden naar Shared Service Centers in de UK, India en Duitsland. En hoewel bij aanvang de totale opdrachtstelling nog niet in beeld was, zijn we aan het werk gegaan. In ruim anderhalf jaar tijd adopteerden we het werk, brachten de processen in beeld en arrangeerden de overdracht, proces voor proces. Tot en met de inbedding in het bestaande buitenlandse Shared Service Center. Een pittige, maar prachtige opdracht,waarbij helaas ook arbeidsplaatsen in Nederland werden opgeheven en we fantastische collega’s zagen verdwijnen. Gelukkig hebben we het licht niet uit hoeven te doen.

Financiële integratie van geacquireerde vestiging

Soms krijgen opdrachten een onverwachte wending. Het was ons op het lijf geschreven om de financiële integratie van een geacquireerde vestiging te verzorgen. Maar er bleken nog enkele grote projecten in de kast te liggen, waarvoor we al snel werden ingeschakeld.

De oorspronkelijke opdracht van deze groep van productiebedrijven in de food-industrie, was het inrichten van een Shared Service Center. Daartoe leverden wij de projectleider en de projectleden. Al gauw ging deze opdracht samen met het herimplementeren van SAP. Dat maakte het voor ons team een ongelooflijk uitdagende klus, die na de nodige zweetdruppels binnen de gestelde tijd met succes werd afgerond.

U bevindt zich hier> Home > Opdrachtgever > Referentieprojecten
Contact

Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
E info@interim-company.nl
T 040-2115613
F 040-2128124

The Interim Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close