Visie en missie

Visie

The Interim Company ziet steeds meer vraag bij bedrijven naar een flexibele schil die veranderingen daadkrachtig realiseert en waarbij vakspecialismes tijdelijk ter beschikking worden gesteld. Om deze flexibele schil te kunnen zijn investeert The Interim Company in methodieken om opdrachtgevers optimaal te kunnen ondersteunen. Een ondersteuning die verder gestalte krijgt doordat zij graag een klankbordfunctie vervult. Deze unieke samenwerking blijkt steeds weer de belangrijkste succesfactor.

Missie

Het is onze missie om commitment en talent te leveren in de vorm van tijdelijke finance functies of finance projecten, waar nodig met specifieke, vakinhoudelijke expertise of verandercapaciteit.
Het is onze doelstelling om succesvol de doelen van de opdrachtgever te realiseren.
Met onze inzet willen we met name de branches Voeding, Techniek en Productie versterken en hiervoor een solide partner zijn. Wij doen dit op basis van een marktconforme beloning en op basis van een uitgebreid kandidaten netwerk.

U bevindt zich hier> Home > The Interim Company > Visie en missie
Contact

Stratumsedijk 20
5611 ND Eindhoven
E info@interim-company.nl
T 040-2115613
F 040-2128124

The Interim Company B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close